Θεσσαλονίκη - Σποράδες: Με… λεωφορεία η μόνη σύνδεση για τα νησιά

Θεσσαλονίκη - Σποράδες: Με… λεωφορεία η μόνη σύνδεση για τα νησιά

Καθημερινά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για τον Βόλο

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις Σποράδες θα μείνει φέτος το καλοκαίρι η Θεσσαλονίκη, μετά από τρία συναπτά καλοκαίρια (2016-2017-2018) που είχαν επανέλθει τα πλοία προς τα νησιά. Έτσι, η μόνη μαζική μετακίνηση προς τις Σποράδες θα είναι για φέτος… τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας που προχωρούν στην ενίσχυση των δρομολογίων τους με τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας Α.Ε. «Με σκοπό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η διοίκηση του ΚΤΕΛ Μαγνησίας,ανακοίνωσε ότι φέτος ενισχύει τα δρομολόγιά της, κατά τους θερινούς μήνες και φέρνει πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και το πανέμορφο Πήλιο.

Η σύνδεση της Βόρειας Ελλάδας με τις Β. Σποράδες και η διευκόλυνση των ταξιδιωτών φέρει φέτος τη σφραγίδα της ΚΤΕΛ Μαγνησίας και έχει προγραμματίσει καθημερινά δρομολόγια, καθ’ όλο το 24ωρο, από Θεσσαλονίκη για Βόλο και αντίστροφα, με ανταπόκριση για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

«Με αφετηρία τον κεντρικό σταθμό Μακεδονία των ΚΤΕΛ και μέσα σε δύο ώρες τα υπερσύγχρονα λεωφορεία μας αποβιβάζουν εγκαίρως το επιβατικό κοινό στον Βόλο για να συνεχίσει το ταξίδι του. Παράλληλα, από τον σταθμό της πόλης μας, οι ταξιδιώτες επιβιβάζονται στον στόλο μας για την ασφαλή και έγκαιρη επιστροφή τους» υπογράμμισε το προεδρείο της Διοίκησης των ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Κρατήσεις

-Για ηλεκτρονικές κρατήσεις και e-ticket επισκεφτείτε το www.ktelvolou.gr

-Για τηλεφωνικές κρατήσεις επικοινωνήστε στα 24210-33254/24210-25527

Καταλήγοντας η διοίκηση του ΚΤΕΛ αναφέρει: «Ταξιδέψτε οικονομικά, ξέγνοιαστα και προπάντων με ασφάλεια, στους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς προορισμούς.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια