Χαλκιδική: Τα εξωτικά νησάκια που πωλούνται – Μέχρι 10.000.000 ευρώ (VIDEO)

Χαλκιδική: Τα εξωτικά νησάκια που πωλούνται – Μέχρι 10.000.000 ευρώ (VIDEO)

Πανέμορφα, καταπράσινα νησάκια στην περιοχή της Σιθωνίας

Πανέμορφα και άγνωστα νησάκια της Χαλκιδικής προβάλλει με το νέο του βίντεο ο ερασιτέχνης κινηματογραφιστής George Sal. Τα νησάκια αυτά ονομάζονται Πούντα και Σπαλαθονήσια και βρίσκονται αμέσως μετά το Νέο Μαρμαρά κ το Πόρτο Καρράς.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Είναι ιδιόκτητα καταπράσινα κ μάλιστα στο ένα (το Νησάκι Πούντα που είναι και το μεγαλύτερο) υπάρχουν κατοικίες ηλεκτροδοτούμενες αφού είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από την ξηρά και επικοινωνεί μέσω ενός αμμουδερού  διαδρόμου (αμμόγλωσσα)».

Παράλληλα, αναφέρει πως τα Σπαλαθονήσια, ακριβώς απέναντι από το νησάκι Πούντα, είναι τρία νησάκια εκ των οποίων το ένα και μεγαλύτερο από τα τρία πωλείται προς 6 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, στο βάθος των εναερίων πλάνων διακρίνεται και το Νησί Κέλυφος (μέρος του οποίου κ αυτό πωλείται προς 10 εκατομμύρια ευρώ).

Όπως καταλήγει «Το σχήμα του νησιού είναι σαν χελώνα για το λόγο αυτό  ονομάζεται επίσης “Χελώνα”. Βρίσκεται απέναντι από το Νέο Μαρμαρά. Το νησί είναι γεμάτο από αγριοκάτσικα, αλλά είναι καλύτερα γνωστό για τον εντυπωσιακό βυθό της. Πολλά καταδυτικά κέντρα οργανώνουν μαθήματα κατάδυσης εδώ».

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια