Αυστηρή προειδοποίηση εισαγγελέα για συμμόρφωση των επαγγελματιών στο Καπάνι (VIDEO)

Αυστηρή προειδοποίηση εισαγγελέα για συμμόρφωση των επαγγελματιών στο Καπάνι

Συνάντηση με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχαν σήμερα για την ασφάλεια των τροφίμων στο Καπάνι ο πρόεδρος επαγγελματιών ιστορικού κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Θανάσης Παππάς.

Να σημειωθεί ότι την πρόσκληση για τη σημερινή συνάντηση είχε απευθύνει ο ίδιος ο εισαγγελέας μετά τις δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα του προέδρου του ΕΦΕΤ για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο Καπάνι.

Ο Θανάσης Παππάς επισήμανε ότι από πλευράς του δήμου στους τομείς που είναι αρμόδιος θα ενταθούν οι προσπάθειες για την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, των πεζοδρομίων, της αποκομιδής και άλλων άμεσων βελτιώσεων .

Ο Πρόεδρος των επαγγελματιών ιατρικού κέντρου ανέφερε ότι ο εισαγγελέας «του τράβηξε το αυτί» ως εκπρόσωπο των επαγγελματιών και τους προειδοποίησε ότι θα είναι πολύ αυστηρός σε όσα ζητά ο έφερε. Τους επισήμανε ότι όποια καταστήματα δεν συμμορφωθούν με όσα  ορίζει ο ΕΦΕΤ θα κλείσουν.

 Δείτε τα βίντεο:

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια