Δωρεάν εργαστηριακή εξέταση για τον θυρεοειδή σε 40 συμπολίτες μας! Δείτε που,πως και πότε

Δωρεάν εργαστηριακή εξέταση για τον θυρεοειδή σε 40 συμπολίτες μας! Δείτε που,πως και πότε

Δωρεάν εργαστηριακή εξέταση για τον θυρεοειδή σε 40 (με σειρά προτεραιότητας) από αυτούς που θα παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση για κοινό ''Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ'' επ' ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για τον θυρεοειδή.

To Σάββατο 25 Μαΐου 2019 η παγκόσμια ιατρική κοινότητα γιορτάζει την ημέρα του θυρεοειδή. Υποχρέωση όλων των ειδικών και ιδιαίτερα εκείνων των επιστημόνων που ασχολούνται επαγγελματικά, επιστημονικά και ερευνητικά με τα νοσήματα του θυρεοειδή αδένα είναι να ενημερώσουν το κοινό τους για τις θυρεοειδοπάθειες, ούτως ώστε οι συμπολίτες μας να είναι ευαισθητοποιημένοι για τα νοσήματα αυτά.

Στην Ελλάδα 700.000-1.000.000 περίπου Έλληνες πάσχουν από κάποιο νόσημα του θυρεοειδή αδένα. Το ΙΑΣΕΙΟ Ιδιωτικό Πολυιατρείο, που έχει την τύχη να περιλαμβάνει στο ιατρικό του δυναμικό γιατρούς που αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή στην έρευνα και διδασκαλία αυτών των νοσημάτων, διοργανώνει επιστημονική, ενημερωτική ημερίδα που αφορά το κοινό της πόλης μας το Σάββατο στις 25/5/2019 με θέμα Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ του Πολιτιστικού – Εκπαιδευτικού Κέντρου «Γ. & Χ. ΚΡΑΣΣΑ» με ώρα έναρξης την 11η πρωινή. Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Δρ. Γ.Ε. Κρασσάς, ενδοκρινολόγος, πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ΙΑΣΕΙΟΥ πολυιατρείου. Θα προβληθεί βίντεο που θα περιλαμβάνει αρρώστους που νόσησαν από διάφορα νοσήματα του θυρεοειδή και θα επακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Απαιτείται προκράτηση στο 2310309351.

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια