Θεσσαλονίκη: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας

Διοργανώνεται από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου – Πού και πότε θα γίνει και πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας με τίτλο: «Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά», διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Το σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) και απευθύνεται σε πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού - Αθλητισμού, Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης  και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  διοργανώνει σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Spartacus Νέα Πολιτεία και την ATC Academy Training Center για 2η χρονιά ΔΩΡΕΑΝ βιωματικό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με τίτλο: «Προστατεύω τον εαυτό μου – Ασφάλεια στο σπίτι και στη γειτονιά».

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 από τις 18.00 μ.μ. - 21.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57),  απευθύνεται σε πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη.

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι να παράσχει χρήσιμες γνώσεις σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας και ασφάλειας, με στόχο την αποτελεσματική  αντιμετώπιση βίαιων περιστατικών και επιθέσεων

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που έρχεται να συμβάλει στη θωράκιση των πολιτών κάθε ηλικίας (μαθητές & ενήλικες) για τη διαχείριση κινδύνων και απειλών που σχετίζονται με την έξαρση της εγκληματικότητας, φαινόμενο που στις μέρες μας λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 2310 688811, 6937 929678.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια