Καλαμαριά: Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου

Καλαμαριά: Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στην πλατεία Δημαρχείου

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το παράρτημα Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς, σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου).

Κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στην πλατεία από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.30 και όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν αίμα.

«Στόχος της δράσης αυτής είναι η αύξηση των αποθεμάτων τράπεζας αίματος στον Δ. Καλαμαριάς και ταυτόχρονα η ανάπτυξη ενός πνεύματος αλληλεγγύης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμαριάς. Παράλληλα, την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το παράρτημα Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων.

Επίσης, θα γίνεται και συλλογή φαρμάκων τα οποία μπορούν να προσφέρουν πολίτες με στόχο να ενισχυθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313 314 499 και 2313 314 498 (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων).

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια