Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή ΕΥΑΘ αύριο – Ποιοι θα μείνουν χωρίς νερό

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή ΕΥΑΘ αύριο – Ποιοι θα μείνουν χωρίς νερό

Χωρίς νερό για διάστημα 6 ωρών θα μείνουν αύριο, Παρασκευή 10 Μαΐου πολλά νοικοκυριά στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης προκειμένου να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση διαρροής σε αγωγό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 και χωρίς νερό θα μείνουν καταναλωτές στην περιοχή του Ευόσμου. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 από τις 09:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ500mm στην οδό Ροῒδη Εμμανουήλ 3, του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Παπανδρέου Ανδρέα, Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή, Διαλογής Μοναστηρίου, Κατσαντώνη, Πολυτεχνείου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς και σε όλη την περιοχή του Κορδελιού.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια