Θεσσαλονίκη: Έργα σε Νεάπολη και Συκιές - Πού κλείνουν δρόμοι

Θεσσαλονίκη: Έργα σε Νεάπολη και Συκιές - Πού κλείνουν δρόμοι

Εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης ξεκινούν σήμερα

Εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης ξεκινούν σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019, σε όλο το μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου από το ύψος της οδού Λαγκαδά έως την πλατεία Ειρήνης στη Νεάπολη (Ρολόι), και της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, που διασχίζει τη Νεάπολη, τις Συκιές και οικισμό του δήμου Παύλου Μελά (Μετέωρα).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Νεάπολης - Συκεών, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο τις Κυριακές ακολουθώντας διαφορετικές φάσεις, με στόχο τον περιορισμό της ταλαιπωρίας.

Η ανακατασκευή ξεκινά από τη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος του κόμβου της περιφερειακής οδού (Κ6) με κατεύθυνση προς την κάθοδό της. Οι εργασίες αρχίζουν νωρίς το πρωί και θα τερματισθούν με τη δύση του ήλιου. Παράλληλα θα ισχύουν μέτρα για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Επισημαίνεται ότι η κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ θα διεξάγεται κανονικά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας, κατά την πρώτη φάση των εργασιών ασφαλτόστρωσης προβλέπεται:

*η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφ. Γ. Παπανικολάου (πριν την ανισόπεδη διάβαση του Κ6 κόμβου της Περιφερειακής Οδού) έως το ύψος της συμβολής της με το κλάδο εξόδου της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου προς την Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά), *η κίνηση των οχημάτων στο κλάδο εξόδου της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέουπρος την Περιφερειακή Οδό (ρεύμα προς Ανατολικά) θα διεξάγεται κανονικά,

* η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στους δύο κλάδους εξόδου της Περιφερειακής Οδού (ανατολικός και δυτικός) προς Νεάπολη. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Περιφερειακή Οδό προς τη Νεάπολη θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων και ενημερωτικών πινακίδων μέσω του κόμβου Παπαγεωργίου (Κ5) για τα οχήματα που κινούνται προς Δυτικά και μέσω του κόμβου Επταπυργίου (Κ7) για τα οχήματα που κινούνται προς Ανατολικά.

*τα οχήματα που κινούνται επί της λεωφ. Γ. Παπανικολάου με κατεύθυνση από τα Πεύκα προς τη Νεάπολη, στο ύψος του Κόμβου Νεαπόλεως, θα εκτρέπονται με τη βοήθεια σημαιοφόρων προς την Περιφερειακή Οδό με κατεύθυνση προς τον Κόμβο Παπαγεωργίου (Κ5).

*Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συγκεκριμένης Φάσης τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια