Ζημιές σε γυμναστήριο της οικογένειας του Αλ. Νικολαΐδη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ζημιές σε γυμναστήριο της οικογένειας του Αλ. Νικολαΐδη

Αγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα προκαλώντας φθορές

Ζημιές στην πρόσοψη του γυμναστηρίου που διατηρεί συγγενικό πρόσωπο του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προκλήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο αθλητής του τάε κβο ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό το περιστατικό αναρτώντας φωτογραφίες και το ακόλουθο μήνυμα:

«Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι άγνωστοι επιτέθηκαν στο σύλλογο συγγενικού μου προσώπου μου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας τη τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία μου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή».

thessaloniki polixni gymnastirio alexandros nikolaidis thessaloniki polixni gymnastirio alexandros nikolaidis thessaloniki polixni gymnastirio alexandros nikolaidis thessaloniki polixni gymnastirio alexandros nikolaidis thessaloniki polixni gymnastirio alexandros nikolaidis

Πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια