Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά fun run για όλους... μέσα στη ΔΕΘ!

Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά fun run για όλους... μέσα στη ΔΕΘ!

Το "RUN TOGETHER" διεξάγεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ-Helexpo - Παράταση εγγραφών μέχρι της Τρίτη 30/4

Παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές έως και την Τρίτη του Πάσχα (21:00) δόθηκε από τους διοργανωτές του ξεχωριστού αγώνα δρόμου Run Together που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαϊου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: “Τις τελευταίες ημέρες η ανταπόκριση στον αγώνα μας είναι πολύ μεγάλη, για αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση στις ηλεκτρονικές εγγραφές μέχρι και την Τρίτη 30 Απριλίου στις 21:00!

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 5 Μαΐου στο “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί από τη νότια είσοδο της ΔΕΘ, στην πλατεία ΧΑΝΘ!

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Η διοργάνωση άλλωστε θα έχει καλό σκοπό καθώς θα στηρίξει το δημοτικό βρεφοκομείο “ο Άγιος Στυλιανός”.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!”

Λίγα λόγια για το "RUN TOGETHER"

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Στο Run Together στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας, για καλό σκοπό καθώς μέσω της διοργάνωσης θα στηρίξουμε το δημοτικό βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός».


Η εκκίνηση του “RUN TOGETHER THESSALONIKI” θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια