Πάνω από 10.000 κόσμου στη συνάντηση τεσσάρων Επιταφίων στη φωταγωγημένη Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Πάνω από 10.000 κόσμου στη συνάντηση τεσσάρων Επιταφίων στη φωταγωγημένη Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα πλήρους κατάνυξης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής η συνάντηση τεσσάρων Επιταφίων, του Αγίου Θεράποντα, Αγίου Φανουρίου, Αγίας Βαρβάρας και Αγίας Μαρίνας, στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, πάνω από δέκα χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν στη φωταγωγημένη Τούμπα, ψάλλοντας το «Αι γενεαί πάσαι...».

Τη συνάντηση των τεσσάρων Επιταφίων συντόνισε η Δ' Δημοτική Κοινότητα με την υποστήριξη του ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντα βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, την τοπική κοινότητα και τους πολίτες της Τούμπας, όπως αναφέρει ο ΑΣ του συλλόγου.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Κυριάκος Κυριάκος, εκ μέρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Άκης Μπεκιάρης και Χαράλαμπος Στέφος, καθώς και εκ μέρους των προπονητών και αθλητών του Συλλόγου ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος. Παρόντες, επίσης, ήταν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης και η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πάνω από 10.000 κόσμου στη συνάντηση τεσσάρων Επιταφίων στη φωταγωγημένη Τούμπα (ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1

πηγή:thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια