Θεσσαλονίκη: Πώς θα γιορτάσει η πόλη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γιορτάσει η πόλη το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Τα πάντα είναι έτοιμα για την Κυριακή, την ημέρα που ο ΠΑΟΚ -αν νικήσει το Λεβαδειακό- θα σηκώσει το πρώτο του πρωτάθλημα, εδώ και 34 χρόνια και μάλιστα στον… ουρανό της Τούμπας!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει την κάθε λεπτομέρεια, με πρώτη και καλύτερη πρωτοβουλία το στήσιμο γιγαντοοθόνης στον Λευκό Πύργο, για όλους τους οπαδούς που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον κυριακάτικο αγώνα.

Όπως εξήγησε ο αντιδημάρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης στο TyposThes, ο δήμος εδώ και μέρες έχει εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να «ντυθεί» η πόλη στα γιορτινά της και γιορτάσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με ασφάλεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο Λευκός Πύργος θα φωταγωγηθεί, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα στηθεί γιγαντοοθόνη στην «πλατεία» δίπλα του Λευκού Πύργου, με έγκριση από τη NOVA για την αναμετάδοση του αγώνα. Μάλιστα, υπάρχει άριστη οργάνωση και συνεννόηση με την Τροχαία, σε περίπτωση που υπάρχουν χιλιάδες φίλαθλοι που παρακολουθήσουν το ματς στην περιοχή Λευκού Πύργου, να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στην κυκλοφορία», σχολίασε ο κ. Μπαρμπουνάκης.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι «η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων ενημερώνει πως οι θύρες για τον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού, τα εισιτήρια του οποίου έχουν εξαντληθεί, θα ανοίξουν στις 16:00. Παρακαλούμε πάρα πολύ για λόγους αυξημένης ασφάλειας, οι φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν το γήπεδο για αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας αλλά και της ομαλής ροής ελέγχου όσων έχουν εισιτήριο» και συμπληρώνει ότι μετά τον αγώνα θα ήταν καλό να παρακολουθήσει ο κόσμος την απονομή στο γήπεδο.

Τα… happenings όμως δεν θα σταματήσουν εδώ. Ο ουρανός της Τούμπας θα πάρει φωτιά για την κούπα, όπως αποκαλύπτει έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που παρουσιάζει το inpaok.gr και κάνει αναφορά σε «έγκριση καύσης πυροτεχνημάτων», δίπλα και μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την Κυριακή 21/4. H άδεια αφορά την εναέρια κυκλοφορία εκείνη την ώρα, καθώς όπως αναφέρει το έγγραφο, τα πυροτεχνήματα θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης!

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια