Νέα δρομολόγια στη Δημοτική Συγκοινωνία Θέρμης

Νέα δρομολόγια στη Δημοτική Συγκοινωνία Θέρμης

Από σήμερα ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Θέρμης καθώς υπογράφηκε σχετική σύμβαση για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας ( 8 Απριλίου 2019).

Οι τρεις λεωφορειακές γραμμές θα εξυπηρετούν, πλέον, όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δ. Θέρμης.

Η Γραμμή 1-Α/1-Β (Κυκλική Θέρμης) θα πραγματοποιεί εννέα (9) δρομολόγια ημερησίως, η Γραμμή 2-Α (Θέρμη-Βασιλικά-Σουρωτή-Περιστερά) δύο (2) δρομολόγια ημερησίως, και η Γραμμή 3-Α/3-Β (Θέρμη-ΔΕ Μίκρας) δύο (2) δρομολόγια ημερησίως.

Επισημαίνεται επίσης ότι η γραμμή 1-Α & Β θα είναι ίδια με την κυκλική γραμμή της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης. Ορισμένα δρομολόγια θα εξυπηρετούν και την Αγία Παρασκευή και τη Φιλοθέη.

Η γραμμή 2-Α θα συνδέει τη Θέρμη με τα Βασιλικά και την Περιστερά και θα διέρχεται από τη Ν. Ραιδεστό, τη Λακκιά και τη Σουρωτή.

Η γραμμή 3-Α & Β θα συνδέει τη Θέρμη με τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας (Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Καρδία και Κ. Σχολάρι).

Όλες οι γραμμές θα διέρχονται από το Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Για τις ώρες αναχώρησης των λεωφορείων από την αφετηρία, άφιξης σε αυτή και διέλευσης από την πλατεία κάθε οικισμού όπου θα κάνουν προσωρινά στάση στις νέες διαδρομές μπορείτε να ενημερωθείτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δ. Θέρμης:ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-11042019-1

Ο Δήμος ενημερώνει, παράλληλα, ότι το επόμενο διάστημα θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Αγίου Αντωνίου με νέα λεωφορειακή γραμμή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια