Η ΥΜΑΘ Ελ.Χατζηγεωργίου στην τελετή υποδοχής 40 Αμερικανών φοιτητών

Η ΥΜΑΘ Ελ.Χατζηγεωργίου στην τελετή υποδοχής 40 Αμερικανών φοιτητών

Σαράντα Αμερικανούς φοιτητές, οι οποίοι φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη για τις "Εργασίες Καριέρας", στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών "Gilman" καλωσόρισε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου, απευθύνοντας χαιρετισμό στην τελετή υποδοχής τους, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Βιβλιοθήκη "Bissel" του Κολεγίου "Ανατόλια".


«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση του Αμερικάνικου Προξενείου Θεσσαλονίκης να παρευρεθώ σήμερα εδώ, στην Βιβλιοθήκη Bissell του Anatolia College και τις εργασίες Συνάντησης Καριέρας στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Gilman», ανέφερε η υφυπουργός. «Το πρόγραμμα υποτροφιών Gilman διευρύνει τον φοιτητικό πληθυσμό που σπουδάζει στο εξωτερικό και υποστηρίζει οικονομικά ασθενέστερους φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα να σπουδάσουν, αλλά και να γνωρίσουν διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Μια τέτοια περιοχή του κόσμου είναι και η Θεσσαλονίκη. Μια πόλη που διακρίνεται, όχι μόνο για το ιστορικό και βαθύ πολυπολιτισμικό παρελθόν της, αλλά και για τη φιλοξενία των κατοίκων της, που αν και κατοικούν στον Βορρά, διακρίνονται για τα θερμά τους αισθήματα», σημείωσε η κ.Χατζηγεωργίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια