Αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη - Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών (vids)

Αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου στη Θεσσαλονίκη - Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών (vids)

Αποδοκιμάστηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη από συγκεντρωθέντες που διαμαρτύρονταν για την Συμφωνία των Πρεσπών, μετά το τέλος εκδήλωσης, που συμμετείχε και ο ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου.

Έξω από την εκδήλωση, μπροστά από την αστυνομική δύναμη, μικρός αριθμός ατόμων με ελληνικές σημαίες φώναζαν «προδότες» και συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Πηγή video: thefestival.gr

Η απάντηση του Υπουργού

Ο υπουργός Οικονομικών με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος ανέβασε δύο φωτογραφίες: η μια είναι από το κατάμεστο Ολύμπιον, όπου μίλησε στην ανοιχτή εκδήλωση «Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη» του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ενώ η άλλη απεικονίζει τους λιγοστούς διαδηλωτές έξω από το κινηματοθέατρο.

«Απόψε στο Ολύμπιον στην ανοιχτή εκδήλωση “Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είχε άδεια αίθουσα μέσα και πλήθος διαμαρτυρομένων απ έξω. Ιδού η απόδειξη», ανέφερε στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Πηγή: newsbomb.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια