Προχωρούν οι διαδικασίες για τους υπόγειους κάδους

Προχωρούν οι διαδικασίες για τους υπόγειους κάδους

Με πέντε θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει σήμερα, στις 16:00, το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή θυλάκων κάδων αποκομιδής και ανακύκλωσης».

-Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για τον ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό που αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση 80 υπόγειων κάδων προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων του Δήμου.

-Έγκριση και παραλαβή παραδοτέων του Β2 Σταδίου της Μελέτης Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

-Γνωμοδότηση επί των ενστάσεων κατά της υπ’ αρ. 1808/10-12-2018 ΑΔΣ που αφορά την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου για τον καθορισμό τμήματος της οδού Αγίας Σοφίας, μεταξύ οδού Μακένζι Κίνγκ και Λεωφόρου Νίκης, ως πεζόδρομου και για την πολεοδομική τακτοποίηση των υλοποιημένων πεζόδρομων Αγίας Θεοδώρας και Γεωργίου Σταύρου

-Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης της Χ.Α.Ν.Θ. για τη διοργάνωση των κολυμβητικών αγώνων «ΝΙΟΒΕΙΑ» και τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 streetball

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια