Θεσσαλονίκη: Παζάρι στο Λιμάνι με παιχνίδια, βιβλία και ρούχα

Θεσσαλονίκη: Παζάρι στο Λιμάνι με παιχνίδια, βιβλία και ρούχα

Οι "Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης", διοργανώνουν το 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι, στις 20 και 21 Απριλίου (11:00 μέχρι 19:00). Οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν ρούχα, παιχνίδια, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, βιβλία, σπιτικά παρασκευάσματα, πασχαλινές λαμπάδες. Οι μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά σε διαδραστικά παιχνίδια, σε ειδικά εργαστήρια κατασκευών και χειροτεχνίας και σε μουσικοχορευτικά σύνολα.

Όπως αναφέρουν οι Φίλοι της Μέριμνας: «Το καθιερωμένο ανοιξιάτικο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ένα απλό παζάρι! Είναι μια γιορτή γεμάτη δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, έξυπνα δώρα (βιβλία, ρούχα, παιχνίδια, λαμπάδες) και απολαυστικές λιχουδιές.

Το Bazaar που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, είναι μια εντελώς πρωτότυπη διήμερη εκδήλωση με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν εκτός από το να αγοράσουν ρούχα, παιχνίδια, δώρα και βιβλία και πασχαλινές λαμπάδες, να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά σε διαδραστικά παιχνίδια, σε ειδικά εργαστήρια κατασκευών και χειροτεχνίας καθώς και σε μουσικοχορευτικά σύνολα. Επίσης, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές λιχουδιές στο καφενείο, και να κερδίσουν πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά.

Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν υπέρ της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη. Το Συμβουλευτικό Κέντρο προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στήριξης παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και στο θάνατο».

Οι "Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης", είναι σωματείο για την ενίσχυση του έργου της εταιρίας "Μέριμνα για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και στο θάνατο" και στηρίζει την ίδρυση και λειτουργία του συμβουλευτικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια