Γ. Σταθάκης: Το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη λέγεται «Μακεδονία» κι έτσι θα παραμείνει

Γ. Σταθάκης: Το αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη λέγεται «Μακεδονία» κι έτσι θα παραμείνει

Την αναφορά του Α. Τσίπρα κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξής του χθες στα Σκόπια με τον Ζ. Ζάεφ σε «αεροδρόμιο Μίκρας» σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από μία τέτοια διαφοροποίηση, ούτε κατάλαβα και τίποτα τέτοιο… Παρακολουθώ τον θόρυβο που προκλήθηκε, αλλά νομίζω είναι κενού περιεχομένου. Το αεροδρόμιο είναι αεροδρόμιο "Μακεδονία" κι έτσι θα παραμείνει», τόνισε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στο «Focus103,6».

Ο κ. Σταθάκης υποστήριξε επίσης ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών «ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό» για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας, κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή παρουσία στα Σκόπια  ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων, παρά τις «όποιες επιφυλάξεις υπάρχουν σε κάποιους επιχειρηματικούς κύκλους», όπως είπε.

Όπως υπογράμμισε «η Ελλάδα είναι ο δεύτερος εμπορικός εταίρος της Βόρειας Μακεδονίας και ο τρίτος σε άμεσες επενδύσεις, άρα η οικονομική ισχύς και η παρουσία της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη», αναφερόμενος επίσης στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για τη Θεσσαλονίκη μεσοπρόθεσμα.

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια