Θεσσαλονίκη: Πρώτο Σ/Κ με Flea Market και λαχταριστό φαγητό δρόμου!

Θεσσαλονίκη: Πρώτο Σ/Κ με Flea Market και λαχταριστό φαγητό δρόμου!

Αγορά με δίσκους, ρούχα, κατασκευές, βιολογικά και δράσεις για παιδιά για πρώτη φορά το 2019

Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki επιστρέφει με το πρώτο Flea Market & Street Food για το 2019!

Το Flea Market Thessaloniki έρχεται για 2 ημέρες στον εμβληματικό προαύλιο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ TIF Helexpo), κάτω από το περίφημο Τόξο (είσοδος Αγγελάκη με Τσιμισκή)!

Από σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου (11.00-21.00) οι διοργανωτές θα υποδεχθούν τους επισκέπτες με πολλές συμμετοχές και πεντανόστιμο street food!

Όπως αναφέρουν:

Υποδεχόμαστε παράλληλα στο μεγαλύτερο Flea Market της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί (KIDOT Festival), το οποίο αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων  και μαζί μεταμορφώνουμε για δύο μέρες (Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Μαρτίου) τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF HELEXPO!

Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και τον παιδικό αυθορμητισμό, έρχεται και δημιουργεί το πιο εορταστικό KIDOT Corner στο Flea Market, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου (από τις 12.00μ.μ έως τις 16.00μ.μ)

Έχοντας ξεκινήσει τα Flea Markets από τον Σεπτέμβριο του 2016 στον πολυχώρο του Μύλου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και σε άλλους εμβληματικούς χώρους όπως το νέο Δημαρχειακό Μέγαρο, το Lab’ Attoir, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και πιο πρόσφατα στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι! Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους μας είναι κάθε φορά να συστήνουμε έναν εναλλακτικό χώρο της πόλης για τη μεγάλη μας γιορτή!

Έχουμε όρεξη να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά ερχόμενα σ’ επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets, να ανακαλύψουμε νέους θυσαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς θυσαυρούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

Τι θα περιλαμβάνει το Thessaloniki Flea Market:

o             Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα

o             Street food επιλογές απο γνωστές επιχειρήσεις της πόλης

o             KIDOT Corner (δράσεις – εκπαιδευτικά εργαστήρια αποκλειστικά για το παιδί)

o             Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα - cocktails

Οργάνωση: Upnloud – Flea Market Thessaloniki

Kids’ Partner: KIDOT

Media Partner: Κασετόφωνο

Drinking Partner: Fabrica, Caffè River Greece

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια