Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε 13 καταστήματα Mymarket

Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε 13 καταστήματα Mymarket

Το οργανωμένο σχέδιο των δραστών διεκπεραιώθηκε σε μόλις 10 λεπτά, σε καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας.

Καταδρομικές, ταυτόχρονες, επιθέσεις σε 13 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους.

Το οργανωμένο σχέδιο των δραστών διεκπεραιώθηκε σε μόλις 10 λεπτά, σε διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας. Από τις επιθέσεις προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στις προσόψεις 13 σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα από τις 03.00 έως τις 03.10 της Πέμπτης, οι ομάδες των άγνωστων δραστών περιέλουσαν με μπογιές ή έσπασαν τζαμαρίες σε δυο καταστήματα στη Γλυφάδα (Γεννηματά 106, Αθανάτων και Σπερχειάδων), δυο στη Νέα Σμύρνη (Ομήρου 60, Πλαστήρα 1-3), δυο τον Βύρωνα (Καραολή Δημητρίου 58, Αγίας Σοφίας 47), ένα στα Σεπόλια (Αντιγόνης 197), ένα στον Αγιο Ελευθέριο (Βικέλα 2), ένα στην Κυψέλη (Λέλας Καραγιάννη 68), ένα στο Παγκράτι (Φορμίωνος 23), ένα στα Πετράλωνα (Τρώων 38), ένα στο Ιλιον (Μενελάου και Θέτιδος) και ένα στον Κεραμεικό (Παραμυθιάς 51).

Από την αστυνομία έγιναν τρεις προσαγωγές, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το οργανωμένο σχέδιο των δραστών.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια