Τα "δυνατά χαρτιά" του Τζιτζικώστα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης

Τα "δυνατά χαρτιά" του Τζιτζικώστα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και οι συνεργάτες του κατάφεραν να καταρτήσουν ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο. Με τέτοια ομάδα θεωρείται πολύ πιθανό η Αλληλεγγύη να καταφέρει να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 50% και να τελειώσει την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη Κυριακή.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη Θεσσαλονίκη

Η υποψηφιότητα του Άγγελου Χαριστέα απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου. Ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής μαζί με την χρυσή ολυμπιονίκη, Βούλα Πατουλίδου, θεωρούνται τα ισχυρότερα ονόματα του ψηφοδελτίου.

xari patou.jpg
xari patou.jpg

Εξίσου δυνατές είναι οι υποψηφιότητες του Κώστα Γιουτίκα, του Αλέξανδρου Θάνου και της Γερακίνας Μπισμπινά. Οι τρεις τους προσέφεραν σημαντικό έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την τελευταία τετραετία από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.

treis.jpg
treis.jpg

Ο Δημήτρης Ασλανίδης, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και πρόεδρος του φιλανθρωπικού Οργανισμού «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», έχει την υποστήριξη του χώρου της Εκκλησίας, στηρίζεται από το ποντιακό στοιχείο και είναι η μεγάλη δύναμη της δυτικής Θεσσαλονίκης και του Λαγκαδά (λόγω της συζύγου του). Από πολλούς θεωρείται η υποψηφιότητα που θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές του Μαΐου.

dimitris aslanidis.jpg
dimitris aslanidis.jpg

Ο Θοδωρής Μητράκας είναι γνωστός στον νεοδημοκρατικό κόσμο της πόλης και έχει δώσει σημαντικούς αγώνες με την ΟΝΝΕΔ. Ο ίδιος ήταν στενός συνεργάτης του Απόστολου Τζιτζικώστα κατά την διεκδίκηση της προεδρίας της ΝΔ. Η Μελίνα Δερμετζοπούλου, κόρη πρώην υπουργού και καταξιωμένη δικηγόρος, μπαίνει με αξιώσεις στη μάχη του σταυρού για την Περιφέρεια.

melina thodoris.jpg
melina thodoris.jpg

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια