Θεσσαλονίκη: Παρουσίες και... απουσίες στην εξέδρα της παρέλασης (Φωτ.)

Θεσσαλονίκη: Παρουσίες και... απουσίες στην εξέδρα της παρέλασης

Γεμάτη με υποψήφιους δημάρχους ήταν φέτος εξέδρα των επισήμων στην μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Οι περισσότεροι υποψήφιοι που διεκδικούν τον κεντρικό δήμο έδωσαν το παρών και πόζαραν ο ένας δίπλα στον άλλον. Ανάμεσα στους επισήμους βρέθηκαν ο Πέτρος Λεκάκης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Γιώργος Ορφανός, ο Χάρης Αηδονόπουλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Μάκης Κυριζίδης και ο Βασίλης Μωυσίδης. Από την εξέδρα ωστόσο απουσίαζαν η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Σπύρος Βούγιας, ενώ ο Νίκος Ταχιάος παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, αλλά δεν πήγε όπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι στην μαθητική παρέλαση και στην εξέδρα των επισήμων.

Για ακόμη μια φορά, από την μαθητική παρέλαση έλειπε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, που στο παρελθόν έχει δηλώσει την αντίθεση του για τις μαθητικές παρελάσεις.

Τα βλέμματα κέρδισε ο μικρός γιος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που για πρώτη φορά σήμερα ο έφτασε στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τους γονείς του. Επίσης, το παρών έδωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Σταύρος Καλαφάτης, η Βούλα Πατουλίδου και η Εύα Καϊλή.

parelasi-episimoi-kaili.jpg
parelasi-episimoi-kaili.jpg
parelasi-episimoi-famellos.jpg
parelasi-episimoi-famellos.jpg
parelasi-episimoi-orfanos.jpg
parelasi-episimoi-orfanos.jpg
parelasi-episimoi-patoulidou.jpg
parelasi-episimoi-patoulidou.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια