Οδηγοί "έκλεψαν" και τα πεζοδρόμια στη Θεσσαλονίκη (photos)

Οδηγοί "έκλεψαν" και τα πεζοδρόμια στη Θεσσαλονίκη

Το τριήμερο οδήγησε πολλούς Θεσσαλονικείς εκτός πόλης, όμως κάποιοι από εκείνους που έμειναν εντός τειχών, αποφάσισαν να δυσκολέψουν τη ζωή των συμπολιτών τους. 

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες του makthes.gr, το πεζοδρόμιο απέναντι από τον Λευκό Πύργο, αυτό δηλαδή που βρίσκεται ανάμεσα στη Λεωφόρο Νίκης και την Παύλου Μελά έχει καταληφθεί από ασυνείδητους οδηγούς που επέλεξαν να πιουν το καφεδάκι τους στην παραλία, έχοντας το Ι.Χ. τους σε απόσταση αναπνοής. 

Ο "διάδρομος", λοιπόν, που έχει απομείνει για τους πολίτες είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Μάλιστα, πριν από λίγο ένα ζευγάρι με το παιδί τους ήθελαν να διασχίσουν τον δρόμο αλλά δε μπορούσαν να σταθούν στο πεζοδρόμιο, ενώ μεγάλες παρέες που έχουν κατέβει στο ηλιόλουστο κέντρο για βόλτα, συνωστίζονται και παίρνουν σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον για να περάσουν απέναντι.

Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι το γεγονός πως η τροχαία έχει μοιράσει κλήσεις στους παρανομούντες, όμως τα αυτοκίνητα παραμένουν εκεί...

4lp.jpg
4lp.jpg
3lp.jpg
3lp.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια