Καταδίωξη και συλλήψεις διακινητών ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη

Καταδίωξη και συλλήψεις διακινητών ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 34 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη και επικίνδυνη μεταφορά ανθρώπων στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα, 24/3, αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Παλαιά Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλουδίου, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με οδηγούς τους προαναφερόμενους, τα οποία επιχείρησαν να ελέγξουν.

Οι οδηγοί των οχημάτων δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το όχημα με οδηγό τον 34χρονο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο στην περιοχή της Σταυρούπολης, οπότε και συνελήφθη ο 34χρονος, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν τέσσερις άνθρωποι. Οι δύο εκ των διακινούμενων, οι οποίοι βρίσκονταν στο χώρο αποσκευών, είχαν τραυματισθεί και μεταφέρθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης.

Το έτερο αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε ο 26χρονος, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν συνολικά έξι άνθρωποι, οι δύο εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών του οχήματος. Επιπλέον, στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αυτοκίνητα είχαν κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο, ενώ και οι πινακίδες κυκλοφορίας που χρησιμοποιούσαν, ανήκουν σε άλλα οχήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε για μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, κλοπή, αντίσταση, απείθεια, παράβαση του νόμου περί όπλων και του Κ.Ο.Κ, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια