Φίλυρο Θεσσαλονίκης: Έψαχναν για λίρες και του διέλυσαν το σπίτι (VIDEO)

Φίλυρο Θεσσαλονίκης: Έψαχναν για λίρες και του διέλυσαν το σπίτι

Τηλεοράσεις σπασμένες, συρτάρια και ντουλάπια κατεστραμμένα και έπιπλα διαλυμένα ήταν μερικές από τις εικόνες που αντίκρυσε ο κ. Δημήτρης, στο πατρικό σπίτι της συζύγου του στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, μετά την εισβολή άγνωστων δραστών.

Ο ίδιος, συγκλονισμένος αντίκρισε τους βανδαλισμούς που έχει υποστεί το σπίτι και του είναι αδιανόητο να πιστέψει πως οι δράστες δεν άρπαξαν μόνο όσα αντικείμενα είχαν αξία από το εσωτερικό της μονοκατοικίας, αλλά έφτασαν στο σημείο να καταστρέψουν εικόνες και αναμνήσεις μιας ζωής.

Οι ίδιοι, δε δίστασαν να σκάψουν μέχρι και στους τοίχους αλλά και έναν λάκκο βάθους μισού μέτρου στην είσοδο του σπιτιού αναζητώντας προφανώς κρυμμένες λίρες.

Οι δράστες πήραν μαζί τους όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Όσα αντικείμενα άφησαν πίσω τους φρόντισαν να τα καταστρέψουν διαλύοντάς τα. Φαίνεται μάλιστα και από τα υπολείμματά τροφών που άφησαν πίσω τους ότι δεν δίστασαν να στρώσουν και τραπέζι στο παραβιασμένο σπίτι τρώγοντας ανενόχλητοι.

Δεν αποκλείεται η παραμονή τους στη μονοκατοικία να κράτησε για αρκετές ώρες, ίσως και μέρες αφού ο ιδιοκτήτης δεν το είχε επισκεφτεί το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το βίντεο του Open:

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια