Στη δημοσιότητα από τον ΟΑΣΘ οι "αιτήσεις" Καράογλου για προσλήψεις

Στη δημοσιότητα από τον ΟΑΣΘ οι "αιτήσεις" Καράογλου για προσλήψεις

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η διοίκηση του ΟΑΣΘ έγγραφα που αποδεικνύουν –σύμφωνα με τον Οργανισμό- ότι ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ζητούσε την πρόσληψη ατόμων «με σειρά προτεραιότητας» και με κριτήρια που έθετε ο ίδιος.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ ο οποίος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν αρνήθηκε ότι ζήτησε να προσληφθούν τα 88 άτομα, τόνισε ωστόσο ότι δεν υπήρξε από την πλευρά του η παραμικρή παρατυπία, καθώς -όπως υποστήριξε- την περίοδο εκείνη ο ΟΑΣΘ ήταν ιδιωτική επιχείρηση, που κατά καιρούς έκανε διάφορες προκηρύξεις στην οποία πρότεινε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δουλειά «χωρίς καμία διάκριση» και «εφόσον τηρούν τις προϋποθέσεις και τα προσόντα» της προκήρυξης.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΑΣΘ αναφέρει:

«Επειδή σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου ως απάντηση για τις ρουσφετολογικές πρακτικές στελεχών του κόμματός του στον ΟΑΣΘ δήλωσε "περήφανος για τις ενέργειές του", δημοσιοποιούμε αυτούσιες τις επιστολές του.

Όπως διαπιστώνεται, ο ίδιος είχε αναλάβει το ρόλο του... ΑΣΕΠ και ζητούσε προσλήψεις "με σειρά προτεραιότητας". Τα κριτήρια που έχει θέσει τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του», αναφέρει ο ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του.

karaoglou-oasth-eggrafa-1.jpg
karaoglou-oasth-eggrafa-1.jpg
karaoglou-oasth-eggrafa-2.jpg
karaoglou-oasth-eggrafa-2.jpg
karaoglou-oasth-eggrafa-3.jpg
karaoglou-oasth-eggrafa-3.jpg

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια