Θεσσαλονίκη: Ξεβάφει το «νέο» ντεκ στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ξεβάφει το «νέο» ντεκ στη Νέα Παραλία

Μόλις δύο μέρες μπόρεσαν να κρατήσουν βαμμένα τα ξύλινα ντέκ της παραλίας του δήμου Θεσσαλονίκης λόγω της πολυκοσμίας και της χρήσης που γίνεται από διερχόμενους αλλά και ΙΧ στο σημείο του Ομίλου.  

Όπως προκύπτει από το επιτόπιο ρεπορτάζ του TyposThes τα συνεργεία του δήμου αν και έβαψαν με μεγάλο κόπο τόσα χιλιόμετρα του παραλιακού μετώπου, νικήθηκαν από την συχνή διέλευση πεζών, ποδηλάτων πατινιών, ΙΧ αλλά και ερασιτεχνών ψαράδων.

Τα φρεσκοβαμμένα ξύλινα ντεκ της παραλίας της πόλης, ξέβαψαν όπου παρατηρείται συχνή διέλευση και πολυκοσμία. Ο κύριος «εχθρός», όπως παρατηρήθηκε στην αυτοψία του TyposThes, είναι κάθε είδους ελαστικό που τρίβεται πάνω στις φρεσκοβαμμένες ξύλινες επιφάνειες όπως οι σόλες των παπουτσιών, τα λάστιχα των ποδηλάτων των πατινιών, των αυτοκινήτων, ακόμα και τα λάστιχα των καροτσιών που σπρώχνουν οι γονείς με τα παιδία τους.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο των εργασιών που έγιναν από το Δήμο Θεσσαλονίκης καθαρίστηκαν και τα 280 παγκάκια του παραλιακού μετώπου.

Δείτε το βίντεο του TyposThes από τη Νέα Παραλία (περιέχει πλάνα της TV-100 από τις εργασίες που έγιναν).

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery του TyposThes. 

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια