Πως πήγαν να αρπάξουν βρέφος από την ανηψιά και τη σύζυγο του Ταχιαού

Πως πήγαν να αρπάξουν βρέφος από την ανηψιά και τη σύζυγο του Ταχιαού

Ο υποψήφιος δήμαρχος εκτίμησε ότι αποπειράθηκαν να αρπάξουν το βρέφος προκειμένου να αποσπάσουν την τσάντα της 46χρονης γυναίκας του.

Η σύζυγος και η ανηψιά του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου ήταν οι δύο γυναίκες από τις οποίες επιχείρησαν να αρπάξουν χθες βρέφος στο παρκάκι του Λευκού Πύργου.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Ταχιάος εκτίμησε ότι οι αλλοδαποί που επιτέθηκαν στις γυναίκες αποπειράθηκαν να αρπάξουν το 9 μηνών βρέφος της ανηψιάς της συζύγου του προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης γυναίκας του.

«Δεν θεωρώ ότι πήγαν να πάρουν το παιδί. Τους παρακολουθούσαν αρκετή ώρα πριν περιοίκοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταχιάος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που δημοσιοποίησε το γεγονός αλλά η αστυνομία

Σημείωσε, επίσης, ότι τον έναν από τους αλλοδαπούς, έναν 23χρονο Λίβυο, που τελικά συνελήφθη αρχικά ακινητοποίησαν Αφρικανοί μικροπωλητές που βρίσκονταν στο σημείο.

Κληθείς να σχολιάσει τα περιστατικά εγκληματικότητας τόνισε ότι «οι εγκληματίες μαζί μου θα βρουν κακό μπελά, η ασφάλεια των Θεσσαλονικέων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια