Δεκαέξι συλλήψεις σε μία ημέρα στη Θεσσαλονίκη

Δεκαέξι συλλήψεις σε μία ημέρα στη Θεσσαλονίκη

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 18χρονου αλλοδαπού που κατείχε συνολικά δέκα μικροδέματα κάνναβης, έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

• 4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

• 6 άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής. Μεταξύ αυτών και 27χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, όταν αυτός αντιλήφθηκε ότι η νεαρή γυναίκα αφαίρεσε πορτοφόλι ανυποψίαστης πεζής.

• 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

• 2 άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 17 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια