ΠΡΟΣΟΧΗ - Φόλες σε πλατεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΟΧΗ - Φόλες σε πλατεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Καταγγελία για φόλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγία Σοφίας, στο ύψος του πάρκου των Μακεδονομάχων έκανε γυναίκα στο γκρουπ τουFacebook «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης».

Όπως αναφέρει η γυναίκα στη καταγγελία: «Σήμερα κόντεψα να χάσω το σκύλο μου από φόλα, που έφαγε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίας Σοφίας, έξω από το πάρκο των Μακεδονομάχων. Μέσα στην αγωνία που πέρασα προσπαθώντας να τον σώσω σκεφτόμουν και όσους περάσουν από τα ζώα τους από το σημείο. Πήρα τηλέφωνο τη Δημοτική Αστυνομία, που με παρέπεμψε στο 100. Στο 100 που τηλεφώνησα μου έδωσαν τον αριθμό τηλεφώνου του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου. Κι εκεί με παρέπεμψαν στον αρμόδιο για τα ζώα, που πάει όμως μετά τις 9 στο γραφείο του. "Στο μεταξύ" τους είπα "μπορεί να φάνε κι άλλα σκυλιά φόλα". "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι" μου είπαν. Μόλις όμως τους επισήμανα ότι δίπλα υπάρχει παιδική χαρά, που παίζουν παιδιά, είπαν πως θα έστελναν περιπολικό. Ακόμα δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με τον αρμόδιο για τα ζώα. Θα μου τηλεφωνήσει όμως. Αυτά...».

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια