Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ημέρα γνωριμίας με το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης διοργανώνεται την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 ώρες 17:00-19:00, στη Λεωφ. Στρατού 2A. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους εκπαιδευτικούς, να περιηγηθούν στο χώρο, να ανταλλάξουν απόψεις και να θέσουν ερωτήσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γαλλικού Σχολείου:

Σας απασχολεί το μέλλον του παιδιού σας;

Θέλετε να του δώσετε τα καλύτερα εφόδια για να επιτύχει στη ζωή του;

Το Γαλλικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, ιδρύθηκε το 1906 και είναι το μοναδικό σχολείο που προσφέρει γαλλική εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα. Μότο μας: δύο πολιτισμοί, τρεις γλώσσες!

Σήμερα, περιλαμβάνει τάξεις όλων των βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ΄ Λυκείου για Έλληνες, Γάλλους και ξένους μαθητές, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα. Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικότο Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι αναγνωρισμένα τόσο από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας όσο και από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό, ζεστό και συμπαθητικό σχολείο με Έλληνες και Γάλλους εκπαιδευτικούς. Οι μαθητές-μαθήτριες πλαισιώνονται  από ομάδα καθηγητών υψηλής ποιότητας και επωφελούνται εξατομικευμένης σχολικής παρακολούθησης!

Προετοιμάζονται για το απολυτήριο Γυμνασίου (Brevet) και Λυκείου (Baccalauréat) και αυτό τους ανοίγει δρόμους για σπουδές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 21 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 19:00 να ανακαλύψετε το σχολείο μας, τη φιλοσοφία μας και τα προγράμματά μας, να συναντηθείτε με τους εκπαιδευτικούς, να ανταλλάξετε απόψεις και να θέσετε ερωτήσεις!

- Παρουσίαση του Ιδρύματος από τον Διευθυντή κο Philippe Marsé

- Συνάντηση με την παιδαγωγική και εκπαιδευτική ομάδα & γονείς

- Περιήγηση στους χώρους μας και στην έκθεση « Souvenirs de Salonique »

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ift.gr/poioi-eimaste-sxoleio/ και επικοινωνήσετε στο: 2310821231 (118)

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH

Πηγή: https://www.typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια