Κ. Νοτοπούλου: Δεν φοβάμαι να κυκλοφορήσω λόγω του Μακεδονικού

Κ. Νοτοπούλου: Δεν φοβάμαι να κυκλοφορήσω λόγω του Μακεδονικού

H υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για θέματα καθημερινότητας στην πόλη, για τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, για το αν αντιμετωπίζει αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά για το τι της λένε οι πολίτες στο δρόμο.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχει έναν ισχυρό μητροπολιτικό χαρακτήρα, χωρίς να καπελώνει τους υπόλοιπος αλλά να συνεργάζεται μαζί τους.

H κ. Νοτοπούλου τόνισε πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η διοίκηση του έφεραν άλλο αέρα στην πόλη, στην εξωστρέφεια, είπε αυτά που δεν μπορούσαν να πουν άλλοι, ωστόσο δεν τα πήγε καθόλου καλά στην Καθαριότητα, κάτι που θέλει να αλλάξει.

Όπως είπε η Καθαριότητα θα πρέπει να μείνει στα χέρια του δήμου και να υπάρχει μια συνεργασία Κοινσεπ, σε πιλοτικό στάδιο για τις γειτονιές, αλλά σε καμία περίπτωση να μην περάσει σε χέρια εργολάβων. Έτσι όπως είπε, θα μπορούν να δημιουργηθούν και θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως αν εκπαιδευτούν και οι πολίτες και η πόλη παραμένει καθαρή θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη, γιατί μια καθαρή πόλη είναι μία φτηνή πόλη, αναφέροντας ως παραδείγματα την αξιοποίηση των βιολογικών αποβλήτων η οποία μπορεί να επιτευχθεί με συνεργασία με εστιατόρια, ξενοδοχεία και τις φοιτητικές λέσχες.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε και στο κυκλοφοριακό, ένα ακόμα ζήτημα το οποίο απασχολεί την πόλη, σημειώνοντας πως φαντάζεται ένα κέντρο χωρίς αυτοκίνητα.

Ακόμα σημείωσε πως στόχος της είναι να γίνει δουλειά και στις γειτονιές του δήμου εκτός από το ιστορικό κέντρο.

«Πρέπει να γίνει δουλειά και στις γειτονιές», γιατί ο δήμος δεν είναι μονό το κέντρο.

"Δεν φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Ο κόσμος μου λέει ότι θέλει κάτι διαφορετικό στο Δ. Θεσσαλονίκης"

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ρωτήθηκε ακόμα για το αν αντιμετωπίζει αντιδράσεις στο δρόμο για την Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως δεν φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο, αντίθετα αποκομίζει θετικές αντιδράσεις.

«Όταν προχωράω στο δρόμο δεν φοβάμαι. Υπάρχουν κάποιοι που αναφέρονται σε προδοσίες κτλπ, αλλά τα περισσότερα είναι θετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε, ότι δεν πάμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλουν κάτι διαφορετικό για το δήμο. Δεν αντιμετωπίζω αντιδράσεις όταν κυκλοφορώ στο δρόμο. Δεν φοβάμαι να κυκλοφορήσω», ανέφερε.

Η κ. Νοτοπούλου, τέλος, ανέφερε ότι η προεκλογική της εκστρατεία ξεκινάει ουσιαστικά την Τετάρτη με την ομιλία της στο αίθριο του περιπτέρου 13 της ΔΕΘ,  ενώ σημείωσε πως σύντομα θα ανοίξουν και τα γραφεία του συνδυασμού της στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια