Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Νέο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας τέθηκε σε λειτουργία στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για την παροχή άκρως εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών σε εξωτερικούς και νοσηλευόμενους ασθενείς.  Το ιατρείο λειτουργεί με διευθύντρια την ενδοκρινολόγο, πρώην συντονίστρια - διευθύντρια του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του «Θεαγενείου»,  Καλλιόπη Παζαΐτου-Παναγιώτου και υπεύθυνο τον ενδοκρινολόγο/ διαβητολόγο. Ιωάννη Καραμούζη.


 Στο ιατρείο παρέχονται οι εξής υπηρεσίες: διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων θυρεοειδούς (υπο- υπερθυρεοειδισμός, όζος θυρεοειδούς, παρακέντηση όζου, καρκίνος θυρεοειδούς), διαταραχών της υπόφυσης, διαταραχών των επινευφριδίων, διαταραχών του μεταβολισμού, καθώς επίσης και διάγνωσης και θεραπείας της οστεροπόρωσης. Επίσης παρέχονται ειδικές υπηρεσίες αντιμετώπισης ενδοκρινοπαθειών που οφείλονται σε θεραπείες κακοήθων νοσημάτων και αντιμετώπισης και θεραπείας σακχαρώδη διαβήτη κύησης.


Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινολογικής Ογκολογίας συνεργάζεται με εξειδικευμένους  χειρουργούς ενδοκρινών αδένων και παθολογοανατόμους, Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, Βιοχημικό/Ορμονολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικό και Τμήμα  μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για την παροχή ολοκληρωμένων και άριστων υπηρεσιών σε ασθενείς με ενδοκρινολογικές παθήσεις.


Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 9:00-14:00 στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και δέχεται ασθενείς μετά από ραντεβού στη Γραμματεία του Τμήματος, στα τηλέφωνα 2310 400464 και 463.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια