Σήμερα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Σήμερα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση Λαγκαδά θα ξεκινήσει με δεκαπέντε πεζοπόρα τμήματα και άρματα στις 16.00 από την αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία.

Οι διοργανωτές δεν αποκαλύπτουν ακόμη τα θέματα των φετινών μεταμφιέσεων, όμως πληροφορίες του lagadas.net αναφέρουν πως θα απολαύσουμε ένα υπέροχο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει… άντρες κουνελάκια του playboy και εκπληκτικές χορεύτριες disco μέχρι θέματα από τηλεοπτικές επιτυχίες (Casa de papel) και ήρωες παιδικών σειρών.

Παράλληλα, η ορχήστρα του «Κρουστόφωνου» θα παρασύρει συμμετέχοντες και επισκέπτες σε ένα αποκριάτικο πάρτι.

Το 4ο Καρναβάλι Λαγκαδά διοργανώνεται από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λαγκαδά με τη σημαντική συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκαδά Σταύρος Μπάσιας δήλωσε στο lagadas.net: «Η φετινή διοργάνωση είναι μεγαλύτερη, καθώς προσθέσαμε μία ακόμη μέρα αφιερωμένη στα παιδιά.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την προβολή της περιοχής μας και τη διασκέδαση του κόσμου. Περιμένουμε για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη μας».

πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια