Πέθανε ο θρύλος του δημοτικού τραγουδιού, Δημήτρης Ζάχος (BINTEO)

 Πέθανε ο θρύλος του δημοτικού τραγουδιού, Δημήτρης Ζάχος

Ενα από τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι το «Ιτιά ιτιά»

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο θρυλικός τραγουδιστής του δημοτικού, Δημήτρης Ζάχος. Πέρσι το καλοκαίρι είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Δημήτρης Ζάχος διέγραψε μια τεράστια και λαμπρή πορεία στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερες ερμηνευτές του, μεταξύ των οποίων η «Ιτιά Ιτιά»…

Οι δύσκολες ώρες του τραγουδιστή πριν φύγει από τη ζωή

Ο τραγουδιστής της παραδοσιακής μουσική, Δημήτρης Ζάχος, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη το καλοκαίρι, έμεινε και άστεγος στα 94 χρόνια του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Μάτι και σκόρπισε τη θλίψη. Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Κώστας Ζάχος, είχε περιγράψει στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, την εφιαλτική νύχτα της Δευτέρας.

«Δεν απέμεινε τίποτα από το σπίτι της αδερφής μου. Φοβηθήκαμε ότι δεν θα ήμασταν ποτέ ξανά ενωμένοι σαν οικογένεια. Ήταν τέτοια η μανία που τρέχαμε πανικόβλητοι να σωθούμε. Η φωτιά κατέκαψε τα πάντα. Εγώ μαζί με τη δική μου οικογένεια πήραμε τον πατέρα μου και φύγαμε να σωθούμε. Δεν έχουμε ούτε ρούχα ούτε τίποτα. Αφήσαμε τα πάντα εκεί και κάηκαν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια