Άρνεσεν: Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Άρνεσεν: Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Για την φετινή προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τα όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης, μίλησε ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων τόνισε πως εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος, τότε θα πρόκειται για μια αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο η οποία θα προσδώσει την ανταγωνιστικότητα που έλειπε.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην εφημερίδα "Live Sport":

«Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που είναι πρώτος με διαφορά, αλλά είναι νωρίς για να νιώθει ασφάλεια ότι πήρε το πρωτάθλημα. Τα επτά ματς που απομένουν είναι πολλά και το ποδόσφαιρο μου έχει διδάξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν το πήρε ακόμη και χρειάζεται να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στα παιχνίδια που απομένουν» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Το πρωτάθλημα θα είναι κάτι φανταστικό και θα του ανοίξει άλλες προοπτικές για το μέλλον. Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη επένδυση σε χρόνο και χρήματα που κάνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια. Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θα πρέπει, βέβαια, να απονεμηθούν τα εύσημα στον εξαιρετικό προπονητή και τους παίκτες που έχει η ομάδα. Θα είναι φανταστικά ύστερα από τόσα πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι από την Αθήνα, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πρόκειται για μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσδώσει την ανταγωνιστικότητα που έλειπε από το πρωτάθλημα».

Πηγή: http://www.thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια