Κωνσταντινίδης: «Η δωρεά Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ μας δίνει ελπίδα»

Κωνσταντινίδης: «Η δωρεά Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ μας δίνει ελπίδα»

«Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ από μένα και εξ ονόματος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας στον Ιβάν Σαββίδη», είπε ο καθηγητής της ΩΡΛ κλινικής του ΑΧΕΠΑ

Ο καθηγητής της ΩΡΛ κλινικής του ΑΧΕΠΑ μίλησε για τη δωρεά εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ σύγχρονων και μεγάλου κόστους ιατρικών μηχανημάτων. «Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ από μένα και εξ ονόματος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας στον Ιβάν Σαββίδη. Η πατρίδα όσο ποτέ άλλοτε θέλει σήμερα τέτοιες ευεργεσίες.

Τέτοιες κινήσεις δίνουν ελπίδα, κουράγιο και εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα διαγνωστικής προσέγγισης και θεραπείας στους ασθενείς που έρχονται στο νοσοκομείο μας. Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε τη δωρεά στο νοσοκομείο μας. Ως Έλληνας πολίτης με συγκίνησε ιδιαίτερα και μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για να υπάρξει και συνέχεια».

Για τις επαφές που έκανε με τον ισχυρό επιχειρηματία και πώς τον έπεισε: «Μάλλον τον έπεισα μέσω της επιστολής που του έστειλα και της συνάντησης που είχαμε. Είχαμε μια συνάντηση όπου του παρουσίασα τις ιδιαιτερότητες της κλινικής. Όταν δεν μπορεί να βοηθήσει το κράτος και η πολιτεία, ο συνήθης τρόπος είναι να απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, ιδρύματα και διάφορους επιχειρηματίες. Δεν είναι μια εξατομικευμένη προσπάθεια που γίνεται μόνο από μένα. Ήταν μια συνολική προσπάθεια από τα μέλη της κλινικής, από όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δουλεύουν στα δημόσια ιδρύματα. Τέτοιες χειρονομίες δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Δεν νιώθεις μόνος».

πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια