Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικά πατίνια ''μπλόκαραν'' την κυκλοφορία - Τα παράτησαν στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικά πατίνια ''μπλόκαραν'' την κυκλοφορία - Τα παράτησαν στη μέση του δρόμου

Τα έξυπνα - ηλεκτρικά πατίνια έκαναν εδώ και λίγο χρονικό διάστημα την εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη με σκοπό έναν φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, που θα συμβάλλει και στη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη, σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να ισχύει το αντίθετο.Όπως σε αυτή της φωτογραφίας. Κάποιοι παράτησαν τα ηλεκτρικά πατίνια στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα τα διερχόμενα ι.χ να μη μπορούν να στρίψουν. Όπως αναφέρει αναγνώστης του Seleo.gr, ''παρκαρισμένα στο οδόστρωμα και πάνω στη γωνία. Εγώ που θέλω να στρίψω δεξιά πρέπει να βγω από την λογική τροχιά που θα πρέπει να διαγράψω προκείμενου να μην πέσω πάνω στα πατίνια''.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στο Seleo.gr ο αναγνώστης:

Γωνία 3ης Σεπτεμβρίου με Λεωφ. Καραμανλή μπρος στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το καινούργιο φρούτο της πόλης τα ηλεκτρικά πατίνια. Παρκαρισμένα στο οδόστρωμα και πάνω στη γωνία. Εγώ που θέλω να στρίψω δεξιά πρέπει να βγω από την λογική τροχιά που θα πρέπει να διαγράψω προκείμενου να μην πέσω πάνω στα πατίνια. Σίγουρα η εταιρεία που τα ενοικιάζει δεν μπορεί να ελέγχει την ποιότητα του χρήστη. Αλλά με τι σκεπτικό κάποιος να παρατήσει το πατίνι στον δρόμο. Τελικά το ωχ αδερφέ είναι ποιο δυνατό από την οδηγική συμπεριφορά του κάθε συμπολίτη. Θα Ρωτούσα σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται; Πάντως μόλις πας να τα αγγίξεις χτυπά συναγερμός.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

1patinia thess

Πηγή: seleo.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια