Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής μετέφερε 3.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής μετέφερε 3.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, μετά από τον εντοπισμό λαθραίων πακέτων τσιγάρων και καπνού, προχώρησαν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, υπηκοότητας Πακιστάν και ηλικίας 20 και 23 ετών, και 63χρονο ημεδαπό, οδηγό ταξί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ο 63χρονος οδηγός ταξί κατελήφθη να εκφορτώνει και να παραδίδει στους δύο αλλοδαπούς, τέσσερα χαρτοκιβώτια που περιείχαν 2.880 πακέτα τσιγάρα και 50 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία οι τελευταίοι εναπόθεσαν σε αποθήκη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια