Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του πυροσβέστη

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα καθήκοντος στη φωτιά που ξέσπασε στο Καλοχώρι.

Στον Ι.Ν Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης στις 14:00 θα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Τσαλή. Παρών ήταν  συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι για να πουν το τελευταίο αντίο.

 Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2001 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών».

 Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-2

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για το θάνατο του Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού συναδέλφου Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου που έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια πυροσβεστικής επιχείρησης.

Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον

 Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-3
 Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-4

Πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.

Σχόλια