Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη!

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη!

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων IUF θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα!

Η IUF είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά γεγονότα και πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου13:00 - 18:00, στο Μακεδονία Παλλάς και στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου14:00 - 19:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην IUFοι νέοι μπορούν να αποκτήσουν ουσιαστικές πληροφορίες από εκπροσώπους των ίδιων των Πανεπιστημίων για σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος θα υπάρχουν πάνω από 35 εκπαιδευτικά ιδρύματα από περισσότερες από 10 χώρες. Σκοπός της IUF είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές επιλογές για τους νέους στην Ελλάδα.


Στην 
IUFο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει:

  1. Ελληνικά και Διεθνή Πανεπιστήμια και Κολλέγια
  2. Δωρεάν Συμβουλευτική
  3. Σεμινάρια και Παρουσιάσεις
  4. Υποτροφίες και Οικονομικές Διευκολύνσεις
  5. Φοιτητικούς Οργανισμούς
  6. Ψυχομετρικά Τεστ

Η επισκεψιμότητα των δύο Εκθέσεων (Αθήνα/Θεσσαλονίκη) την περσινή χρονιά, κυμάνθηκε ως εξής: Στην Αθήνα το σύνολο των επισκεπτών ανήλθε στους 1.600 ενώ στη Θεσσαλονίκη στους 900. Τη φετινή χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη τα περσινά δεδομένα και συγκρίνοντάς τα με τις τωρινές ενέργειές μας αποσκοπούμε στους εξής αριθμούς: 2.200 (σύνολο επισκεπτών/Αθήνα) 1.300 (σύνολο επισκεπτών/Θεσσαλονίκη).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα στο facebook.

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια