Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε το επικρατείας για να μην φύγω

Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε το επικρατείας για να μην φύγω

Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι η στάση του Σκοπιανού πρωθυπουργού είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία.

Στην αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σημείωσε ότι αρνήθηκε κατηγορηματικά και επέλεξε να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

Επανέλαβε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές χρησιμοποιώντας την ονομασία Μακεδονία για τη χώρα του.

Υποστήριξε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και «κάτι δεν πάει καλά».

Αναφερόμενος στη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη όπως την κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.

Δήλωσε ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια