Μπλόκο σε πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον Παυλόπουλο (VIDEO)

Μπλόκο σε πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στον Παυλόπουλο (VIDEO)

Οι συγκεντρωθέντες ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγο πριν το Μέγαρο Μουσικής, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Οι συγκεντρωθέντες ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου.

Διαμαρτύρονται για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και θέλουν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ.

Μικροένταση υπήρξε όταν τρία άτομα προσπάθησαν να κινηθούν προς το Μέγαρο Μουσικής με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές είναι χωρισμένοι σε δύο σημεία του δρόμου.

Λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής, μια ομάδα ατόμων αποσπάστηκε από το σώμα των διαδηλωτών και επιχείρησε να περάσει εκ νέου στο χώρο του Μεγάρου. Ωστόσο, τα άτομα τα απώθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια