Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχηγός στο NBA All-Star Game 2019!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχηγός στο NBA All-Star Game 2019!

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι captains στο ΝΒΑ All-Star Game 2019, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τους 10 starters του αγώνα της 17ης Φεβρουαρίου. Δείτε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" αλλά και πως θα "χτιστούν" οι ομάδες από τους δύο αρχηγούς.

Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για το NBA All-Star Weekend που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο Spectrum Center της Σάρλοτ και σιγά-σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς του καθώς το βράδυ της Πέμπτης (24/1) έγιναν γνωστοί οι δέκα starters του All-Star Game, καθώς και οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Πέντε ξεχώρισαν από την Ανατολική και πέντε από τη Δυτική Περιφέρεια (οι επιλογές προέκυψαν από τις ψήφους του κοινού σε ποσοστό 50%, των παικτών του ΝΒΑ σε ποσοστό 25% και ενός group επιλεγμένων δημοσιογράφων σε ποσοστό 25%), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να είναι οι δύο captains που στις 7 Φεβρουαρίου θα στελεχώσουν τις ομάδες τους μέσω διαδικασίας Draft που θα καλυφθεί ζωντανά από το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ.

Δείτε τους starters μέσα από τα αυτοκόλλητα της συλλογής Panini NBA 2018-2019:

ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΕΒΕΝΤΙ ΣΙΞΕΡΣ

ΚΑΙΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

ΚΕΜΠΑ ΓΟΥΟΚΕΡ - ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ

ΚΑΓΟΥΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

ΟΙ STARTERS ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΤΕΦΕΝ ΚΑΡΙ - ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ - ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

ΠΟΛ ΤΖΩΡΤΖ - ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ

Οι αναπληρωματικοί (επτά από κάθε περιφέρεια) θα ανακοινωθούν στις 31/1 από το ΤΝΤ. Θα τους επιλέξουν οι 30 προπονητές της Λίγκας και στη συνέχεια, στις 7/2 οι δύο captains θα στελεχώσουν τις ομάδες τους. ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα επιλέξουν αρχικά από τη "δεξαμενή" των starters (θα πάρει τέσσερις ο κάθε ένας, με τον Τζέιμς να επιλέγει πρώτος) και στη συνέχεια θα γεμίσουν τους πάγκους τους από τη "δεξαμενή" των reserves.

πηγή: sport24.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια