Αναβρασμός για τη Μακεδονία - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στον Λευκό Πύργο

Αναβρασμός για τη Μακεδονία - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στον Λευκό Πύργο

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Το κάλεσμα απευθύνεται μέσω διαδικτύου και η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 στο Λευκό Πύργο, ενώ αντίστοιχα στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί και νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Στις 24 Ιανουαρίου, όσοι αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα, δίνουμε την τελική μάχη στον Λευκό Πύργο την ημέρα της  ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Για να υπερασπίσουμε την Τιμή και την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και της Μακεδονίας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στης 24 Ιανουάριου, όσοι αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα, δίνουμε την τελική μάχη στον Λευκό Πύργο την ημέρα της  ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για κάθε Έλληνα Πατριώτη. Για να υπερασπίσουμε την Τιμή και την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και της Μακεδονίας.

"Η ζωή είναι πόλεμος. Η γη σου είναι φρούριο και χρέος σου η ΝΙΚΗ.
Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, ν’ αγαπάς, να μην πονάς. Ένας είναι ο σκοπός σου: ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για τη μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ."

- ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (ή Μίκης Ζέζας), Ανθ/λγός Πυροβολικού

Δείτε το κάλεσμα ΕΔΩ

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια