Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos)

Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos)

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φωτιά εντοπίστηκε στον έκτο και τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ για την κατάσβεση επιχείρησαν δύο μεγάλα και δύο μικρά οχήματα της Πυροσβεστικής.

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία από το ύψος της Τσιμισκή και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ενημέρωναν τους ενοίκους να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους, ενώ απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ένοικοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, εκ των οποίων τα δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΗ, ώστε να κόψει το ρεύμα εφόσον χρειαζόταν, ενώ επιστρατεύτηκε και γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να είναι δυνατή η ρίψη νερού από ψηλά.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos), φωτογραφία-1 Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos), φωτογραφία-2 Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos), φωτογραφία-3 Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos), φωτογραφία-4 Υπό έλεγχο η φωτιά στην πολυκατοικία επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (photos), φωτογραφία-5

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια