Θεσσαλονίκη: Συναυλία αλληλεγγύης την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Συναυλία αλληλεγγύης την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή με δωρεάν είσοδο και συγκέντρωση τροφίμων

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης- μια χειρονομία αγάπης- οργανώνει και πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ομάδα Μουσικής Έκφρασης, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στις 7.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Η μουσική παράσταση, είναι αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή και φιλοδοξεί να δώσει ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης, ενότητας κι αλληλεγγύης. Στην παράσταση συμμετέχει και ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι», ενώ κάθε τραγούδι θα συνοδεύεται από video.

Την μουσική επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Καμάριας, ο οποίος παίζει κιθάρα και τραγουδά. Συμμετέχουν επίσης, η Ανδριάνα Κόρακα στο τραγούδι , ο Νίκος Βαρελάς στα Κρουστά, ο Στάθης Βασιλειάδης στο Μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Κυριακίδης στα Πλήκτρα στο Ακορντεόν και στο τραγούδι, ο Θάνος Παπαδόπουλος στο μπάσο, ενώ η Αθηνά Καμάρια που έχει επεξεργαστεί τα video θα προλογίσει και θα παρουσιάσει την εκδήλωση.

Σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ανακουφίζοντας και διευκολύνοντας συμπολίτες μας στον αγώνα της καθημερινότητά τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά με αριθμημένα δελτία, των οποίων η παραλαβή θα γίνεται εκείνη την ημέρα από το Δημοτικό Θέατρο, μισή ώρα νωρίτερα.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν εθελοντικά, να αφήνουν στην είσοδο του θεάτρου, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας.

afisa_synavlia_allileg19.jpg

 Πηγή: https://www.typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια