Ζαμπίδης για ΠΓΔΜ: Ένα κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα

Ζαμπίδης για ΠΓΔΜ: Ένα κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα

Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε πως είναι «μια μικρή,πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα και αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους»

Θέση για την Συμφωνία των Πρεσπώνπήρε διαδικτυακά και ο Μιχάλης Ζαμπίδης χαρακτηρίζοντας την ΠΓΔΜως ένα κράτος «με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα και στην εξαπάτηση». 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Facebook ο Έλληνας πρωταθλητής του kick boxing:

Ένα κράτος με ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Αυτό είναι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία. Για εμάς τους Έλληνες και για όσους γνωρίζουν την ιστορία, η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, όσες συνθήκες κι αν υπογραφούν υποδηλώνοντας το αντίθετο. Τα Σκόπια μπορεί να λένε ότι είναι Μακεδονία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα, και που μια μέρα το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους».

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια