Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κατάμεστο το συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης

Χιλιάδες χορευτές Βλάχοι και Πόντιοι βρέθηκαν σήμερα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»,  στην τελετή αδελφοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.

Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-1

Στην τελετή δίνουν το «παρών» μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός, Χάρης Αηδονόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και άλλοι.

Χορευτές με παραδοσιακές φορεσιές και τη συνοδεία μουσικών οργάνων ξεσήκωσαν το κατάμεστο Βελλίδειο.

Η υφυπουργός Εσωτερικών Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι έχει καταγωγή από το Λειβάδι και ως Βλάχα  είναι συγκινησιακά φορτισμένη και περήφανη για την αποψινή βραδιά.

Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-2 Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-3 Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-4 Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-5 Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-6 Τελετή αδελφοποίησης: Ξεσήκωσαν το Βελλίδειο Βλάχοι και Πόντιοι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ), φωτογραφία-7

Πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια