ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Πάνος Καμμένος τα «έσπασε» στο Frangelico! (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Πάνος Καμμένος τα «έσπασε» στο Frangelico! (video)

Ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, διασκέδασε χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, τραβώντας όλα τα βλέμματα!

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, φανερά ανακουφισμένος, έπειτα από την παραίτησή του – και αφού δήλωσε «εξαπατημένος» από τον Αλέξη Τσίπρα, σε ό,τι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών – αποφάσισε να ξεχάσει τον «πόνο» του παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Σταμάτη Γονίδη!

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες καλωσόρισαν τον Έλληνα πολιτικό, στο νυχτερινό κέντρο, ενώ με χιούμορ ο Σταμάτης Γονίδης του αφιέρωνε τραγούδια και του είπε χαρακτηριστικά: «Μην εμπιστευτείς ξανά τους αριστερούς!».

Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα, έχοντας έρθει σε κέφι, έριξε και μία ζεμπεκιά επί σκηνής, με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από την χθεσινή βραδιά!

Φαίνεται πως η «αριστερά» δεν κατάφερε να επηρεάζει τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος κυκλοφορεί …στις πίστες με ηθικό ακμαιότατο!

Δείτε το βίντεο που χορεύει ο Πάνος Καμμένος:

Πηγή: e-stage.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια